Allure villas Frankrijk

ALLURE VILLAS FRANKRIJK

De verhuur van de vakantiehuizen in de Provence (Domaine Les Demeures du Luc) en Ardeche (Domaine Les Rives de l’Ardeche) wordt nu uitgevoerd door ALLURE VILLAS FRANCE.

De vakantievilla’s in de Ardeche bevinden zich op een kleinschalig en kindvriendelijk resort met enkele heerlijke faciliteiten zoals een gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, broodjesservice, etc.
Amadore Villas heeft zelf het beheer in handen, zo zijn we in staat om u ook tijdens de vakantie een uitstekende service te verlenen.

Het Domaine Les Rives de l’Ardeche ligt direct aan de rivier de L’Ardeche en aan de rand van Vallon Pont d’Arc. Deze plaats staat met name bekend om de 66 meter hoge, natuurlijke boog van de Pont d’Arc. Langs de rivier zijn ook verschillende strandjes waar u heerlijk kunt zonnebaden of even kunt stoppen tijdens het kanoën. Het historische centrum van Vallon Pont d’Arc ligt op 3 autominuten van het park. Hier vindt u onder andere gezellige restaurants en pittoreske cafeetjes. Op het park zijn speeltoestellen, een tennisbaan en een gemeenschappelijk zwembad aanwezig. Domaine Les Rives de l’Ardeche is dan ook ideaal om helemaal tot rust te komen na een dag vol bezienswaardigheden in de buurt.

Les Demeures du Luc is ook een fantastisch park en is gelegen op een van de mooiste locaties van de Provence: op slechts 2 kilometer van het pittoreske Fontaine-de-Vaucluse en 4 kilometer van het al even fraaie Isle-sur-la-Sorgue. Het villapark biedt uitzicht over de Monts de Vaucluse en bevindt zich naast de 18 holes golfbaan ‘Golf de Saumane’. Liefhebbers van de azuurblauwe omgeving van de Provence zullen in het bijzonder genieten van hun vakantie op dit park.

Kijk voor de verhuur van vakantiehuizen in de Ardeche en Provence op www.allurevillasfrankrijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *